[MK4] Podgrzewanie lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Maćko1979
- Użytkownik
- Kontakt:
[MK4] Podgrzewanie lusterek
Posiano we mnie odrobinę niepewności... otóż czy w waszych golfach lustarka po nagrzaniu są ciepłe czy nie bo już sam nie wiem. Nigdzie nie jest napisane czy mają być ciepłe czy nie. Tylna szyba też grzeje a jest zimna nawet w mroźne dni.
Ostatnio zmieniony ndz paź 08, 2006 13:49 przez Maćko1979, łącznie zmieniany 1 raz.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
- Maćko1979
- Użytkownik
- Kontakt:
No właśnie na moim tez odparowuje ale po bardzo długim czasie i nie wiem czy to jest spowodowane tym że jade czy ogrzewaniem lustarek:(
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
- martines
- Użytkownik
- Kontakt:
Macie poważne problemy... podaje wartości przybliżone:granite pisze:co to znaczy dość szybko?martines pisze:U mnie nie czuć wyraźnego ciepła no ale dosc szybko schodzi rosa i szron
ROSA - ok. 10 sekund
SZRON - ok. 60 - 90 sekund
Napisać może jeszcze o kolorze obudowy lusterka ? Może to też ma jakiś wpływ....
Mnie jakoś samo z siebie to nie chce za specjalnie odparować. Muszę zawsze ręką przetrzeć bo nic nie widać.granite pisze:O takiej porze roku to normalne, że lusterko odparowuje samo z siebie
Swoją drogą to uważam że to dobra rzecz te podgrzewane lusterka. Ciekaw jestem czy jest to kosztowna sprawa i czy jest w ogóle możliwość takie sobie sprawić?
-
- Nowicjusz