[mk2] elektryczne szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] elektryczne szyby
Wyskauję z pytaniem, ponieważ nic nie mogę znależć. Czy elektryczne podnośniki szyb będą pasować do golfera i to jeszcze 3d? Porównując same zdjęcia w/g mnie tak, ale może już ktoś sprawdzał i montował?
Zalezy z czego chcesz przełozyć. Jest kilka opcji:
-orginalne podnosniki. Nie wiem jak to jest z wersjami, czy te z 3d i 5d pasują, ponieważ 3d powinny (teoretycznie) być dłuzsze.
-podnosniki od cinquecento
-podnośniki od.. od Łady.. Samary (drobne modyfikacje)
PozdraVWiam
-orginalne podnosniki. Nie wiem jak to jest z wersjami, czy te z 3d i 5d pasują, ponieważ 3d powinny (teoretycznie) być dłuzsze.
-podnosniki od cinquecento
-podnośniki od.. od Łady.. Samary (drobne modyfikacje)
PozdraVWiam
[i][size=100]Sit down
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
pewnie że były z 4 elektrycznymi szybkami: ja mam takiego a na dodatek mam do sprzedania podnośiniki do 4 drzwiowego golfa z całymi szybami, kompletną wiązkę, wszystkie przyciski, konsolę czarną po dario z otworami na ów przyciski - jednym słowem komplet pozdrawiam
I'm love in MK. Zanabyte digifiz, abs, tempomat, elektryczne lusterka i podgrzewane fotele czekają na swoją kolej :)))
mów ile chceszAlatus pisze:pewnie że były z 4 elektrycznymi szybkami: ja mam takiego a na dodatek mam do sprzedania podnośiniki do 4 drzwiowego golfa z całymi szybami, kompletną wiązkę, wszystkie przyciski, konsolę czarną po dario z otworami na ów przyciski - jednym słowem komplet pozdrawiam
Jak się nie da jak się da
heh ciężka sprawa:) ja kupiłem rok temu za 700zł(wiem jestem szalony) ale te sprzedam na pewno taniej;) zapraszam na allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=135055496
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I'm love in MK. Zanabyte digifiz, abs, tempomat, elektryczne lusterka i podgrzewane fotele czekają na swoją kolej :)))
-
- Mały gagatek
- Kontakt: