hmmm...nadal nie rozwiazlem problemu;/
zauwazam teraz ze auto trzesnie sie dziwnie na luzie, lewarek drga, tak jakby go cos dławialo....
hmm...podczas jazdy, hmm, mozna to nazwac moze intensywnej, rozkrecnaiu go do wyzszych obrotów po jakims czsie włacza sie kontrolka silnika CHECK;/ Mruga,mruga...i swieci sie.... Po jakis czasi dłuzszym gdy auto np. przez noc stało w garażu, rano sprawdzam i juz ta kontrolka sie nie swiec....
[MK4] Dziwna "Dziura" Dławienie Silnika...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
cos kurde z tym trzeba zrobic, najgorzej jest jak miga ta kontrolka, wtedy to wogole pada moc;/ dziwne;/ jak zcznie swiecie to juz lepiej.
myslicie ze podłaczenie pod kompa pokaze problem??? bo nie wiem jak to juz robic, czy jechac do goscia co ma interfejs, czy do warsztatu odrazu zawiez, bo gosc mi oferuje 30zł za podłączeie pod kompa...
PS. kupno interfejscu za ok 110zł na allegro.pl to dobrwy wyboór/?? spełni on takie same zadania????
Tylko czy bede mogł go uzywac na 10M kablu COM????
myslicie ze podłaczenie pod kompa pokaze problem??? bo nie wiem jak to juz robic, czy jechac do goscia co ma interfejs, czy do warsztatu odrazu zawiez, bo gosc mi oferuje 30zł za podłączeie pod kompa...
PS. kupno interfejscu za ok 110zł na allegro.pl to dobrwy wyboór/?? spełni on takie same zadania????
Tylko czy bede mogł go uzywac na 10M kablu COM????
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
ojciec był w warsztacie, na 18-stka maja mu sprawadzic ta palcocewke czy co to jest;] sa 4,jedna nie działam podłaczyli pod kompa i wyszło, chcha podobno 150zl??? duzo???? mało???
Jak przywiezie auto sprawne to dam znac;]
EDIT:
Wymienili Palco-Cewke -140zł
4xSwieca- 100zł
Robota-60zł
RAZEM: 300zł
Jeszcze nie jezdziłem, ale ponoc działa;)
Jak przywiezie auto sprawne to dam znac;]
EDIT:
Wymienili Palco-Cewke -140zł
4xSwieca- 100zł
Robota-60zł
RAZEM: 300zł
Jeszcze nie jezdziłem, ale ponoc działa;)