Centralka .. :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Centralka .. :/
Mam problem z centralką ..
zamyka się wszystko oprócz klapy bagażnika .. :/ mam tam trochę grania to się o to boję .. :/ ma ktoś może jakiś schemat centralki z Golfa III ? albo jaką radę .. jak naprawić a nie zepsuć (najlepiej samemu) .. ?
zamyka się wszystko oprócz klapy bagażnika .. :/ mam tam trochę grania to się o to boję .. :/ ma ktoś może jakiś schemat centralki z Golfa III ? albo jaką radę .. jak naprawić a nie zepsuć (najlepiej samemu) .. ?
"Uczmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą ..."
ZAPRASZAM NA WWW.ALLTOPIC.DL.PL !!
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeśli masz oryginalny centralny zamek, to nie jest to problem z centralką, tylko albo uszkodzony zamek, albo ciśnienie węzykiem do niego nie dochodzi. Elektrykę w tym przypadku masz dobrą. Jest to problem mechaniczny.Konrad-MK3 pisze:Mam problem z centralką ..
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
jako taką podpowiedź rozwiązania mojego problemu mogę napisać że żadnego zamka nie słychać (2 x drzwi + wlew paliwa) oprócz właśnie klapy bagażnika.. jak zamykam i otwieram to słychać silniczek czy coś .. tak jak by nie mógł uciągnąć i w efekcie nie zamyka się .. aha zamki i centralka są oryginalne ..
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
dobrze najpierw tak zrobię .. (nie chciałbym wogóle togo rozbierać o ile to mozliwe ..) nie lubię jak po skręceniu coś strzela albo skrzeczy ... kolega kiedyć niechcąco źle skręcił tapicerkę i tak skrzeczało że musiał smarować (natłuszczać) tapicerkę na okrgło bo nie dało się wytrzymać ..