Tak akumulator wymieniałem 3 miesiące temu ale i wcześniej nie chodziło to poprawnie. N ie chciałbym znów odłączać klem bo pokasuja mi się wszystkie dane.
Jak zaprogramować, żeby automatycznie sie zamykały?? Bo wedgług opisów nic sie nie zmienia. Nadmienię, że otwierają się automatycznie
[MK3] Elektryczne szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Szyby trzeba programowac tylko po odlaczaniu aku. Jesli wg opisow nic Ci nie daje to znaczy ze na 99%masz cos walniete ze sterownikiem i programowanie Ci nic nie da chocbys 100 razy je robil...budzyn pisze:Jak zaprogramować, żeby automatycznie sie zamykały?? Bo wedgług opisów nic sie nie zmienia. Nadmienię, że otwierają się automatycznie
Mam nastepujacy problem. Przekladalem szyby elektryczne z golfa do golfa. Razem z cala instalacja, bezpiecznikiem itd. W pierwszym golfie przed wyjeciem dzialalo domykanie jak nacisnalem przycisk do gory. Po przelozeniu tylko odpadaja na dol. No i nie moge zaprogramowac. Moze robie cos nie tak. Zdjac kleme, zalozyc, wsiasc do samochodu, zamknac drzwi, wlaczyc zaplon i co dalej? Na ile zdjac kleme?
- Paweł Marek
- V.I.P.
To nie jest kwestia programowania w ty przypadku. Programowanie dotyczy takich funkcji jak opuszczanie czy podnoszenie do końca po jednym nieco dłuzszym naciśnięciu przycisku. Coś nie łączy i tyle.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.