problem z tylnią wycieraczką
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z tylnią wycieraczką
witam
tydzień temu zakupiłem mk2 i nie mogę włączyć tylnej wycieraczki, chyba jest coś z elektryką, jak ktoś będzie wiedział co może być tego przyczyną będę bardzo wdzięczny, proszę o szybką odpowiedź
tydzień temu zakupiłem mk2 i nie mogę włączyć tylnej wycieraczki, chyba jest coś z elektryką, jak ktoś będzie wiedział co może być tego przyczyną będę bardzo wdzięczny, proszę o szybką odpowiedź
Z autopsji stawiam na:
1. spalony silnik
2. złamany przewód w "gumie" z kablami pomiędzy dachem a tylną klapą.
Choć może być też styk w manetce lub sterownik wycieraczek
1. spalony silnik
2. złamany przewód w "gumie" z kablami pomiędzy dachem a tylną klapą.
Choć może być też styk w manetce lub sterownik wycieraczek
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
a jak sie sprawdza przekaźnik i gdzie on sie znajduje ???czy ma ktoś może jakieś instrukcje lub schematy samochodu (silnika) żeby można było samemu naprawiać ???
Ostatnio zmieniony śr lut 21, 2007 20:15 przez Falken, łącznie zmieniany 1 raz.
ja propunuje jeszcze wlaczyc podgrzewanie tylnej szyby i zobaczyc czy wycieraczka nie pojdzie, bo u mnie wlacza sie razem z podgrzewaniem od razu dodam ze nie udalo mi sie tego wyeliminowac
just do it:)
moje cudo http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=971572&sid=850f22cf6962c38706d83579013f4a00#971572
moje cudo http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=971572&sid=850f22cf6962c38706d83579013f4a00#971572
ghoost pisze:ja propunuje jeszcze wlaczyc podgrzewanie tylnej szyby i zobaczyc czy wycieraczka nie pojdzie, bo u mnie wlacza sie razem z podgrzewaniem od razu dodam ze nie udalo mi sie tego wyeliminowac
to też nic nie pomogło sprawdze jutro te czyności które podaliście wyżej i dam znać czy pomogło czy nie
tylna wycieraczka
Witam wszystkich na tym forum.
Mam podobny problem z tym, że wycieraczka pracuje bardzo wolno. Muszę kilka razy nacisnąć dźwignię zanim wogóle ruszy. Spotkaliście sie z tym? Co może być?
Mam podobny problem z tym, że wycieraczka pracuje bardzo wolno. Muszę kilka razy nacisnąć dźwignię zanim wogóle ruszy. Spotkaliście sie z tym? Co może być?
Re: tylna wycieraczka
Stawiam na złamany przewód w gumie.Matrix35 pisze:Witam wszystkich na tym forum.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
Nad ranem: