wydech
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wydech
Witam...
Posiadam Vw II z silnikiem 1,6 i zamontowalem sobie 3 miesiace temu sportowy tlumik.
Przejechalem na nim ok 7 tys km.
Ale nie mam jeszcze tego ladnego odglosu tzw basu
Jest ale nie zadowalajacy mnie
Jezdze na gazie i moze to jest przyczyna.
Myslalem zeby zalozyc strumienice zeby poprawic efekty basu ale czy to pomoze ??
I czy na przegladzie przejdzie mi bez problemu ??
Jak przejezdzam kolo jakiegos sportowego auta to az mi w uszach brzmi ten bas od kolesia a ja takiego nie mam dlaczego ??
czekam na komentarz ekspertow
Pozdro
Posiadam Vw II z silnikiem 1,6 i zamontowalem sobie 3 miesiace temu sportowy tlumik.
Przejechalem na nim ok 7 tys km.
Ale nie mam jeszcze tego ladnego odglosu tzw basu
Jest ale nie zadowalajacy mnie
Jezdze na gazie i moze to jest przyczyna.
Myslalem zeby zalozyc strumienice zeby poprawic efekty basu ale czy to pomoze ??
I czy na przegladzie przejdzie mi bez problemu ??
Jak przejezdzam kolo jakiegos sportowego auta to az mi w uszach brzmi ten bas od kolesia a ja takiego nie mam dlaczego ??
czekam na komentarz ekspertow
Pozdro
- koonrad
- majster ulepszacz
- Kontakt:
nic nie da strumienicakawasaki pisze:Myslalem zeby zalozyc strumienice zeby poprawic efekty basu ale czy to pomoze ??
wyjmij kata, wubebesz go i zamontuj sama puszkę oraz wytnij srodkowy!!!!
EFEKT MUROWANY
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=175064][img]http://img150.imageshack.us/img150/416/clipboard01do1.jpg[/img][/url]
Posuchaj rady kolegi wyżej! założenie strumienicy da Ci głaśniejsza prace takze w kabinie zreszta po wybebeszeniu kata bedzie podobnie, ale Tobie chyba o to chodzi!
Pytanie jakiej firmy masz ten tłumik końcowy?
Kiedyś mój Ojciec miał Mk2 GTi i końcowym tłumnikiem był WALKER za 400 zł oj bardzo ładnie to brzmiało!
Pytanie jakiej firmy masz ten tłumik końcowy?
Kiedyś mój Ojciec miał Mk2 GTi i końcowym tłumnikiem był WALKER za 400 zł oj bardzo ładnie to brzmiało!
-
- Nowicjusz
- Kontakt: