stukanie w zawieszeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stukanie w zawieszeniu
witam wszystkich mam taki problem ze swoim mk2,wymienilem przegub poniewaz mi sie sypal,i teraz zaczelo mi cos dziwnie stukac w autku,dzwienk idzie gdzies od przodu od zawieszenia,nie stuka to caly czs od czasu do czsu,co to moze byc tuleje na wachaczach czy moze jakis sworzen,jak ktos mial cos takiego to prosze o podpowiedz dzienki.
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no tak jak sam napisales moga to byc tuleje wahacza albo ewentualnie sworzen, koncowki drazka , laczniki stabilizatora...pukac mzoe tez magiel, poduszka amortyzatora....
nie napisales nic a janowidzów tu na forum chyba nie ma stad ta moja nieprecyzyjna odpowiedz....wez lom/luzke w lapy i zanurkuj pod auto i posprawdzaj tuleje, koncowki ,opzesz sprawdzic bez podwazania, tak samo stabilizator...pozdro
nie napisales nic a janowidzów tu na forum chyba nie ma stad ta moja nieprecyzyjna odpowiedz....wez lom/luzke w lapy i zanurkuj pod auto i posprawdzaj tuleje, koncowki ,opzesz sprawdzic bez podwazania, tak samo stabilizator...pozdro