jak dobrze zresetować komputer
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jak dobrze zresetować komputer
Mam pytanie dotyczące resetowania kompa w mk3 dot. 1.4 abd '92r. Jak dobrze zresetowac komputer. Odłączyc klemy i tyle, bo słyszałem że trzeba po odłączeniu klem go zapalic bez dotykania gazu i musi chodzić aż ruszy wentylator na chłodnicy. To prawda?
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Żeby sterownik "zgubił" ustawienia wystarczy odpiąć na parę minut klemę, a to co piszesz o czekaniu, aż się właczy wentylator dotyczy "uczenia" się sterownika ( zapisywanie ustawień w pamięci - takich jak te które się skasowały po odłączeniu zasilania).
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- marek2907
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
pomaa na błedy zwiazane z pracą silnika na gazie , sprawdzone przez kolegę SzosownikaGrzesiekk1982 pisze:Klema w MK3 nie pomaga, z tego co się dowiedzialem...
[url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53320][img]http://i128.photobucket.com/albums/p180/marek2907/forum2.jpg[/img][/url]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
:gora: KLIKNIJ :gora:
[size=200][b]wszystko na 1 stronie[/b][/size]
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Re: jak dobrze zresetować komputer
ja tak robie to mój skuteczny i sprawdzony sposóbdelph34i pisze:Mam pytanie dotyczące resetowania kompa w mk3 dot. 1.4 abd '92r. Jak dobrze zresetowac komputer. Odłączyc klemy i tyle, bo słyszałem że trzeba po odłączeniu klem go zapalic bez dotykania gazu i musi chodzić aż ruszy wentylator na chłodnicy. To prawda?
zero lipy i ściemy
[ Dodano: 08 Mar 2007 13:41 ]
otóż tomarek2907 pisze:pomaa na błedy zwiazane z pracą silnika na gazie , sprawdzone przez kolegę SzosownikaGrzesiekk1982 pisze:Klema w MK3 nie pomaga, z tego co się dowiedzialem...
[ Dodano: 08 Mar 2007 13:42 ]
prezesso25 pisze:No to ja też muszę tak spróbować...
[ Dodano: 06 Mar 2007 23:22 ]
a tak przy okazji to pozdro dla Szosownika i ekipy z Ostrołęki !
dziękuje i również ciebie pozdrawiam
Witam panowie co do resetu kompa ja reset robie tak odpinam klemę na noc potem zakładam odpalam na BP. jadę około 20 km albo do włączenia wentylatora do momentu kiedy komp. za adaptuje nowy ustawienia związane z praca na BP bo jak sie domyślam masz problem z porannym odpalaniem Gofra na PB . ja tez to mam ale tylko to jest skuteczny sposób na te dolegliwość aby ja wyeliminować na jakiś czas . pozdrawiam .
(...TYLKO TWARDZIELE PIERDZĄ PRZY LANIU..)
( )---vw---( )
( )---vw---( )