jest pompa wtryskowa i zawór n109 odcinający paliwoNiech mechanik powie od czego ten przekaźnik jest. Piszesz o pompie, jest jakaś pompa elektryczna w dieslu? Bo się nie znam.
Brak przekaznika? Gdzie znaleść 109?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony wt paź 27, 2009 08:33 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.
no wiesz, autko mam od tygodnia. Do wczoraj było ok. Potem nagle padło i nic. Więc odłączyłem akumulator na godzinkę, pózniej włączam... a tu alarm się uzbroił, który wcześniej nie działał i immobilajzer, więc wezwałem gościa z kompem. Podpiął, ustawił alarm, zrobił niedziałający centralny zamek, zaprogramował niedziałający pilot w kluczyku i powiedział że do wymiany jest przekaznik 109. Dziś z nim gadałem, ale będzie dopiero we wtorek
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
nie wiem jak w MKIV , ale w MKIII jest za włącznikiem świateł , więc może tam jestNiemiec pisze:alarm jest fabryczny i nie wiem gdzie go szukać Chyba bez vaga i wiedzy się nie obejdzie
sam już nie wiem co powiedzieć , jeżeli na vagu pokazało tylko 109 to najpierw trzeba tą usterkę usunąć .... tylko gdzie u Ciebie ma być ten 109