hehe, ciśnienia to Ci nie poprawitirsone pisze:albo kupię czujnik z Vr6 który zaczyna mierzyć od 1,4 bara
ja bym spróbował zalać bardziej sensownym olejem np. M1 5W/50
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
hehe, ciśnienia to Ci nie poprawitirsone pisze:albo kupię czujnik z Vr6 który zaczyna mierzyć od 1,4 bara
kurczaki..... jak kupiłem auto to wlałem półsyntetyk... przejechałem na nim może 30km... i poszedł z powrotem do kanistra... teraz wydałem kolejną kasę i wlałem minerala, który też mało nie kosztował ...grrrr...... i też przejechałem na nim może 50 km.... to tak na chybił trafił raczej nie będę kupował kolejnego oleju bo moze pomoże..... wolę kupić czujnik...ale dzięki za radę!!hehe, ciśnienia to Ci nie poprawi
ja bym spróbował zalać bardziej sensownym olejem np. M1 5W/50
.... Nie mam możliwości rozkręcenia silnika bo nie mam kanału... oddać auto do mechanika to każdy potrafi..a mechanik to wiadomo już coś zawsze znajdzie... niech mi krzyknie 1000 zeta za naprawę (niewiadomo czego) i leżę bo takiej kasy nie będę miał przez najbliższe 2 miesiące... generalnie czekają mnie półśrodki... aż będę miał kasęMatador pisze:co Ci da nowy czujnik ,jak ciśnienie na rozgrzanym silniku zdycha?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 364 gości