zal mi Ciebie kolego, niby student a matołek z Ciebie jakich mało, ty naprawde nie dostrzegłes ironii ? Człowieku skad ty sie urwałes?Maćkooo pisze:Heh no super. Dobra to kup sobiue nowe sprzęgło i ruszaj na kazdych świtłach po piskach , zobaczymy ile pochodzą - miesiac czy 2 miesiace.
chwalisz sie czy sie zalisz ?Studiowac sobie mozesz co tylko chcesz, ja zdania nie zmienie.Maćkooo pisze:Heh studiuje marketing i nie musze pytac taty zeby to wiedziec
Jak zauwazylem , to Twoja ulubiona spiewka : jak nie wiesz to nie pisz bzdur i tak dalej:)Maćkooo pisze:Jesli nie wiesz o czym piszesz to nie pisz. Raczej wtedy rusz kopułą.
pogratulowac pomysłowosci, naprawde urzekła mnie Twoja historia, musisz sie pogodzic z tym, ze po tym jak zachwalales firme Delphi, a pozniej zdradziles ze ojciec w niej pracuje , nie jestes juz obiektywnym głosem w całej tej polemice.Masz podejscie iście dziecinne, jak nie wiesz to nie mow, tupnij jeszcze nózka , siadz w kącie i popłacz sie, bo to jest najlepsze wyjscie z calego problemu.takie małe przemądrzałe dziecko, ktoremu wsystko wolno a jak nie to sie obrazi i trzeba bedzie go przepraszac.
widocznie nie kupił delphi.Maćkooo pisze:Haa kumpel jezdzi na amorach za 30 zł i przejchał juz 30 tys. km.
Tak z ciekawosci sie zapytam o co w tym zdaniu chodzi ? bo z kontekstu to ja bym powiedzial ze ty sie pytasz ile swiatła pochodza, a doszedlem do tego po tym ze :Maćkooo pisze:Dobra to kup sobiue nowe sprzęgło i ruszaj na kazdych świtłach po piskach , zobaczymy ile pochodzą - miesiac czy 2 miesiace.
- sprzęgło to nie jest liczba mnoga
- jezeli Ci chodziło o amory ( w wieeelkim domysle) to przepraszam bardzo co ma piernik do wiatraka ? ze co? jak auto podczas krecenia koła czasem podskoczy to znaczy ze psuje sie amorek? Nie badz smieszny.
-ale jezeli Ci chodzilo rzeczywiscie o amorki to ja uzylem zwrotu "pracują", a nie chodza, i w przypadku gdy porownujesz to wypadałoby użyc tego samego czasownika , dla uwypuklenia charakteru wypowiedzi , w tym przypadku kąśliwej uwagi. No ale co ty mozesz wiedziec o języku polskim, w koncu ty tylko studiujesz marketing.
POzdrawiam Cie serdecznie z wyrazami głebokiego szacunku dla Twojej osoby i tego co sobą reprezentujesz. Bądż pozdrowiony.