Ludzie,jak czytam bzdury że jak ciężko kręci to na pewno jest wina olej,to mnie szlak trafia
Ja śmigam na mineralnym mobilu,mieszkam w górach gdzie mrozy są przynajmniej 2 razy większe niż na nizinach i dziwnym cudem mój klekot pali od strzała
Co można zmieszać z Lotosem?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No więc tak..... Aku podładowałem postał w ciepłym. Rano zakręcił rozrusznik aż miło.
Ale linka od sprzęgła mi zamarzła i rozwaliła pancerz. .Oczywiście już zmieniłem.
Jakiś czas temu miałem problemy z ładowaniem i polutowałem sobie kabelki, miały lepszą przewodność. Aku ma prawie dwa lata. Może 55 Ah to duży aku i niedoładowuje mi go alternator.
Czyli temacik już mało aktualny.
Ale linka od sprzęgła mi zamarzła i rozwaliła pancerz. .Oczywiście już zmieniłem.
Jakiś czas temu miałem problemy z ładowaniem i polutowałem sobie kabelki, miały lepszą przewodność. Aku ma prawie dwa lata. Może 55 Ah to duży aku i niedoładowuje mi go alternator.
Czyli temacik już mało aktualny.
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 21:15 przez Pooldi, łącznie zmieniany 2 razy.
Nawet najmniejsza kałuża odbija niebo