Gaźnik 2E2 - fajny i prościutki.
miałem co prawda komedię z potencjometrem na przepustnicy ale zrobiłem(łapał wariackie obroty).
Kiedyś jak został kupiony przez syna to także palił ok.8/100 ale to przeszłość i 120kkm wstecz...
Spalanie Golf 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Dzisiaj testowałem i w cyklu mieszanym wyszło mi ok. 8,5l gazu.zwykly123 pisze:cichy999, dokladnie dobrze mówisz mam ******* cos z gaznikiem niestety.... narazie brak gotowki na mechanika i szukam caly czas przyczyny..... ale niechce mi sie za bardzo wierzyc ze Ci pali w miescie 9 litrow gazu .. dobrze masz
Pytanie z innej beczki
Nawalił mi pająk przy kierownicy tz chodzi o manetkę od tylnej wycieraczki, wiecie może jaki ma kolor przewód zasilający bo bym sobie zrobił osobny włącznik.
Jako przód chodzi mi normalnie.
Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 08, 2009 20:11 przez cichy999, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam nie chce cie martwić ale byc moze padły ci przewody w przelotce pomiędzy dachem i klapą . Bardzo często tam sie łamią. Pozdrawiamcichy999 pisze:Pytanie z innej beczki
Nawalił mi pająk przy kierownicy tz chodzi o manetkę od tylnej wycieraczki, wiecie może jaki ma kolor przewód zasilający bo bym sobie zrobił osobny włącznik.
Jako przód chodzi mi normalnie.