Kolega ma razcje , jak jest to MK IV to powody moga byc trzy- linka maski, skrzynka instalacji na podszybiu, jezeli było sciagane wygłuszenie drzwi to wina zle zamontowanej folii. Woda za kazdym razem w tych przypadkach pojawia sie na dywaniku kierowcy. Poczytaj tu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... light=woda. Najwiecej powodów to skrzynka i linka- tam sa odpływy co sie blokujaQto pisze:U mnie woda leciała przez otwór gdzie linka od otwierania maski przechodzi z budy do komory silnika...w podszybiu. Woda leciała po wiązce kabli aż do środkowego słupka pomiędzy drzwiami, tam sobie kapała i zbierała się za fotelem kierowcy.
Woda pod wykładziną , proszę o pomoc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tylko że w tym temacie chodzi o dywanik za fotelem kierowcy...jak wiadomo pod fotelem jest jakby próg przez który woda nie przeleciPinkFloyd pisze:Woda za kazdym razem w tych przypadkach pojawia sie na dywaniku kierowcy
u mnie dosyć długo szukałem przyczyny bo nie brałem pod uwagę że woda może po wiązce kabli lecieć. Na początku odrzuciłem dziurę w podłodze bo wody to miałem dobre 3-4cm a tyle "pod górę" przecież nie naciągnie.
tak jak PinkFloyd pisze, sprawdzić jeszcze drzwi bo może przez nie lecieć woda.
Ta woda to na postoju się zbiera, czy tylko w czasie jazdy ?? Szyber masz?