panowie mam problem z przednimi hamulcami....

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

pietka_86
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: pietka_86 » ndz mar 15, 2009 13:56

ty kolego mozesz spokojnie wkladac tarcze 12mm TRW dobra marka,tez takie zalozylem ostatnio,co widac na zdjeciu
a co do zaciskow VW I i VW II to z tego co piszesz kolego"guti" to chyba musze zwrocic honor bo to sa chyba te VW I bo maja te niby "zeberka" no ale zmiescilem tarcze 12mm i klocki mialy jeszcze 11 mm tzn okladzina bez blachy...
zobacz to zdjecie i daj jeszcze znac jaki to zacisk...dla porownania dalem stare i nowe tarcze kurde rzeczywiscie byly cieniutkie...
kurde ale czemu w ksiazce pisali ze zaciski VW I montowano do lutego 1984..............?
Obrazek Obrazek

[ Dodano: 15 Mar 2009 12:58 ]
i nawet chyba jak sie nie myle to pisze tam VW I

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: guti » ndz mar 15, 2009 21:31

pietka_86 pisze:kurde ale czemu w ksiazce pisali ze zaciski VW I montowano do lutego 1984..............?
roze rzeczy pisza :)

pietka_86 pisze:i nawet chyba jak sie nie myle to pisze tam VW I

nie mylisz sie.
robeert10 pisze:to jest naprawdę problem bo u mnie wymiar D= 29mm a wymiar C=65mm, zaznaczam, że nie mam żadnego ABS-u czy co tam jeszcze. Pozdrawiam
nie przejmuj sie ,bdzie dobrze, jak cos to mozesz sie jeszcze rozejrzec za tarczami ATE , tez przyzwoite :)

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”