Mam ten sam problem. Mokry materiał wyścielający podłogę auta po stronie pasażera. Ostatnio załatałem ( klejem na gorąco ) pęknięty plastik na podszybiu, ale to było przed deszczami. Jutro biorę się za sprawdzenie rzeczy wymienionych powyżej.
Jak by była nieszczelna nagrzewnica to na chłopski rozum z tego mokrego czy tej wody nie powinno być czuć płynem chłodniczym ( dla hardcorowych: słodkawy posmak glikolu, no chyba że w chłodnicy zwykłe H2O :p ). Lepiej tak sprawdzić zanim się zacznie rozbierać całą deskę.
woda pod podłogą
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
U mnie w aucie okazało się że to szyba z boku była nieszczelna i że to z niej się leje. Okazało się to po zdjęciu tego plastiku ze słupka ( robił jako rynienka dla wody ). Lanie woda po szyberdachu nic nie dało, ale to był mój błąd bo lałem także po dachu i leciało po szybie tam z boku gdzie była nieszczelna. Wodę dopiero było w aucie widać na dole koło nóg pasażera i myślałem dla tego że to ten wężyk spadł co odprowadza wodę z szyberdachu. Jak zdjąłem ten plastik ze słupka i polałem wodą to lało się na deskę. I to dopiero wtedy było widać że to z szyby się leje. Teraz mam suszenie wszystkiego z podłogi pasażera aż do blachy :p