Dziękuje bardzo ale ja już zegary mam kupione tarczki i wskazówki sam przełożę, problem został tylko a przekodowaniem eepromu pod nową skale, tego sam nie zrobie nie mam odpowiednich kwalifikacji ;)trzeci5 pisze:witam zalżyj do mojego tematu ,tam mam przerobiony licznik ,tarcze do niego robił mi gość na allegro na zamówienie ,a wskazówki takie gdzieś chyba jeszcze mam,jak coś będziesz potrzebował to daj znać ,pozdrawiam.
[ Dodano: 29 Sty 2010 16:18 ]
Bora_TDI pisze:piszac do nowego wsadu nie mialem na mysli nowy licznik np wsad od 1J5920846C zeby sie zgdzaly numerki, i wszytsko bylo jak w orginale.xbrunet pisze:chyba faktycznie najlepszą opcją będzie modyfikacja eepromu mojego licznika, do nowej skali przekopiowanie immo z mojego licznika do wsadu nowego, chyba nie wchodzi w gre ponieważ ja mam duży fis, a ten nowy licznik który kupuje ma 1/2 fisa
Teraz pytanie czy znajdzie się taki zdolny elektronik który jest wstanie zmodyfikować eeprom z moim liczniku pod nową skale?
Jak bedziesz mial eeprom ze swojego licznika, podeslij mi go a ja CI go zmodyfikuje. Zaden problem.
Pozdrawiam
o super widzę że jest światełko w tunelu tylko teraz jak wydobyć eeprom z moich liczników? też bym musiał gdzieś podjechać