to w moim jest cos nie tak bo tez mam 1.8 GT i jak przycisne go maksymalnie to 15 wciagnie:/ az wstyd sie przyznac hehe ale 220KM\h poleciBożuch pisze:A mój 1,8 benzyna GT pali 10l.
mk2 spalanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
jest tak jak mówisz Racer18, kreski są tam gdzie powinno być spalanie, a przy km to pokazuje zawsze zero. licznik prędkościomierza działa, ale ostatnio wymieniałem linkę to może cos rozlączyłem?racer18 pisze:Kreski są tylko tam gdzie powinno być spalanie i kilometry?? Jeśli tak to nie ma komunikacji z prędkościomierzem... a licznik pokazuje prędkość?
-
- Mały gagatek
radek_GL pisze:Niema jak to mieć duży silnik i narzekać, że dużo pali ja mam 1,8 w AAM i mi do 15 potrafi wciągnąć przy ciężkiej nodze, choć nim zaszaleć nie można
No i to jest ten bol wlasnie hehe w takiej budzie ciezko poszalec no chyba ze ma sie VR6:) U mnie z kolei bierze 16 ale jak przycisniesz to odchodzi. wiem ze 115KM to nie wiele ale mi w zupelnosci wystarcza
Kupie silnik do MK II 1.8 16V