pod silnikiem krokowym powinna byc strzalka - koniec strzalki w strone silnika, jezeli nie ma strzalki to obojetnie jak go zamontujeszwielgol pisze:jak na razie zamowilem czesc ktore bede mial w poniedzialek wymieniam : swiece, przewody elektryczne, kopolke, paluch, krzywki no i dodatkowo rozrzad. Dzisiaj zaloze spowrotem ta regulacje automatyczna podlaczana do sondy zobaczymy czy to cos da
aha nie wiem jak sie spuszcza ten nagar bo jak odkrecilem srube pod reduktorem to owszem jest tam syf ale to jest w postaci takiej czarnej mazi i nie chce samo wyleciec czyms to sie czysci ??
chce jeszcze wywalic zawor ręczeny - czy do jak sie montuje silnik krokowy to bez rozniczy w ktora strone ??
a swoja droga gazownicy to jedni z najwieszych nieudacznikow(oczywiscie nie wszyscy)na rynku motoryzacyjnym - ostatnio pojechalem do znanego u nas w okolicy warsztatu z drobna usterka, zrobili mi ja na cacy ale jeszcze podlaczyli na chwile do kompa gazowego sprawdzic gratis czy dobra regulacja - sam nie wiem czemu sie na to zgodzilem, pare rzeczy pozmieniali pokrecili parownikiem-wyjechalem z warsztatu i k...wa moj samochod stracil wszystkie wlasciwosci jazdy na gazie, zamulony totalna porazka-wzialem klaptopa i przywrocilem go do zycia-swoja droga musisz po woli sam sie nauczyc programowac instalacje bo inaczej osiwiejesz z nerw