[mk2]tylnia wycieraczka denerwujacy problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bomberxl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jeśli mogę wtrącić.
Jeżeli styki przełącznika włączają przekaźnik tylnej wycieraczki,to działają i powinny to samo robić w drugą stronę.
Trochę to dziwne więc.Jeżeli ciśniesz od siebie i załącza,to po drugim od siebie przecież impuls do przekaźnika tek idzie.Sprawdź styki przekaźnika może?
Dlatego możliwe,że wycieraczka staje w "durnym" miejscu.
Jeżeli styki przełącznika włączają przekaźnik tylnej wycieraczki,to działają i powinny to samo robić w drugą stronę.
Trochę to dziwne więc.Jeżeli ciśniesz od siebie i załącza,to po drugim od siebie przecież impuls do przekaźnika tek idzie.Sprawdź styki przekaźnika może?
Dlatego możliwe,że wycieraczka staje w "durnym" miejscu.
no to nareszcie necik w domu i przepraszam za nie uzywanie polskich liter z powodu ich braku :-)
Kazdy wie, a co tydzien ktos wyskakuje z tematem "jak wylaczyc wycieraczke ?"wojtek_sari pisze:inek01, gosciu kazdy wie jak jest i nie mysl ze jestes taki madry i na to wpadles problem jest taki ze twoje wspaniale nacisniecie nie pomaga zeby sie wylaczyla wiec jak bys przeczytal to bys wiedzial wrrrrr
W Twoim przypadku problem lezy gdzies indziej.. Ok, nie znaczy ze trzeba zaraz robic wrrr...
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
W sumie to zabawne, nie? Ale po przesiadce np z Opla ciężko to pojąćinek01 pisze:Kazdy wie, a co tydzien ktos wyskakuje z tematem "jak wylaczyc wycieraczke ?"
Jak pierwszego Golfera kupiłem, jechałem nim 600 km przez całą Polskę. Włączyłęm tylny spryskiwacz, a następne 100 km głowiłem się jak ją wyłączyc Na szczęście padało
Dalsze 500 km wolałem jej nie dotykać
Pozdrawiam
-
- Forum Master
- Kontakt:
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer