[MK3 1.8 75KM] Obroty silnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Narazie zobacze ten czujnik o którym pisał kolega Narki i Somsiad3 nie jest to duża kasa i wtedy zobaczymy jakie będą efekty po wymianie tego czujnika napisze na forum czy pomogło czy nie dziśaj na nocce w pracy przypadkowo zgadałem sie z kolega i on miał też taki problem z Goferkiem i wymieniał ten czujnik i pomogło nie szkodzi zobaczyc . Jeszcz tylko sie dowiem ile takie ustrojstwo kosztuje w servisie VW.. a ile w motoryzacyjnym.Bo słyszałem już opinie ludzi że bywa tak że oryginał jest tanszy od zamiennika.... Pozdrawiam i dzięki za pomoc ..
Wielkie dzięki Dokładnie tam w kostke wchodzą 4 przewody kiedyś ale ładne pare lat temu w VW PASACIE 89. Mojemu tacie ta podstawka pękła ale był w szwecji i mu to wymienili w servisie i działało bez problemowo ladne pare lat Passata mielismy 10 lat super auto w moim przypadku był dożo mniej awaryjny niż Gofer
[ Dodano: 06 Paź 2006 17:12 ]
I panowie macie już jedną odpowiedz dzwoniłem do servisu WV w Sopocie koszt tego czujnika w servisie to 90zł.
[ Dodano: 06 Paź 2006 17:12 ]
I panowie macie już jedną odpowiedz dzwoniłem do servisu WV w Sopocie koszt tego czujnika w servisie to 90zł.
sory że się podłączam do tematu nie będę zakładał takiego samego . hmmm dzisiaj rano zaobserwowałem to samo zjawisko czarne z tyłu ale trwało to chwilę na gazie spoko nic się nie dzieje na zimnym owszem troszkę obroty sa nierównomierne jeszcze co zauwazyłem chodzi sobie silnik na wolnych obrotach idłączam sondę a tu??? nic zero reakcji !!!!!!! BęDę SLEDZIł TEN TEMAT DO ROZWIąZANIA PROBLEMU ! POZDRóWKA
W przyszłym tygodniu jak będe miał czas to pojade do servisu VW w Sopocie a miedzy czasie rozejrze sie w Malborku za tym czujnikiem bo dziś dzwoniłem do servisu jak pisałem wcześniej i takowy czujnik mają na stanie Chyba że sprzedawca w jakimś sklepe w malborku zaoferuje jakiś dobry sprawdzony przez użytkowników Vw czujnik wiem ile kosztuje oryginał i za zamiennik nie zapłace więcej . jak kupie dam znac.
[ Dodano: 11 Paź 2006 15:21 ]
Witam kupiłem i zamontowałem czujnik Tem. z tą żółtą obwódką i teraz pozostaje czekac czy będą jakieś zmiant dotyczące mojego problemu z MK3 1.8 odp.już wkrótcce.
[ Dodano: 11 Paź 2006 15:21 ]
Witam kupiłem i zamontowałem czujnik Tem. z tą żółtą obwódką i teraz pozostaje czekac czy będą jakieś zmiant dotyczące mojego problemu z MK3 1.8 odp.już wkrótcce.
(...TYLKO TWARDZIELE PIERDZĄ PRZY LANIU..)
( )---vw---( )
( )---vw---( )