Ja jeśli tej zimy będą znowu problemy z Pierburgiem i Twój patent na ssanie okaże się niezawodny, będę chciał zmienić Pierburga na wiosnę...
A i jeszcze raz wielkie podziękowania za tak profesjonalne zajęcie się tematem.
Pozdro

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
z kąd dorwałeś tekstolit(gdzie można go kupić)i jakiej grubości podstawkę wykonałeś. nie mam dostępu do takiego aluninium a tekstolit może jak nie kupię to załatwię,ogólnie weberowanie chyba znów się przesunie(patrz podpis)wojtass4 pisze:Witam wszystkich
To mój pierwszy post chociaż forum przeglądam już od jakiegoś czasu ale do rzeczy:
Korzystając z porady Kamila i ja zmieniłem pierburga na webera z tym że jako materiał na kryze użyłem tekstolitu - materiał jest bardziej wytrzymały od aluminium ale też łatwy w obróbce. Teraz tylko trochę się męcze z dolotem bo jak na razie nie mam pomysłu na to i jest prowizorkamam nadzieję że się to wkrótce zmieni.
A tak w ogóle posiadam LPG![]()
pozdrawiam
Moze napisalbys jak sobie poradziles z LPG. (tzn jak zmiesciles wszystko pod maska)wojtass4 pisze:Witam wszystkich
Korzystając z porady Kamila i ja zmieniłem pierburga na webera z tym że jako materiał na kryze użyłem tekstolitu - materiał jest bardziej wytrzymały od aluminium ale też łatwy w obróbce. Teraz tylko trochę się męcze z dolotem bo jak na razie nie mam pomysłu na to i jest prowizorkamam nadzieję że się to wkrótce zmieni.
A tak w ogóle posiadam LPG![]()
pozdrawiam
u mnie byly takie same, niby nie jest to niezbedne. Ale jak to powiekszysz to bedzie optymalnie bo nie beedzie oporow ssania.t-tas pisze:weberowski bedzie ok czy trzeba zrobic podstawke o przelotach webera czy moze dodatkowo powiekrzyc otwor w kolektorze aby byl taki jak w weberze
zerknij na allegro, tam duzo osob sprzedaje ksiazke Trzeciaka pt.: Gaznik i to jest najlepsza serwisowka. Mozna ja miec juz za 10 zl w domu.wojtass4 pisze:Koledzy a może macie jakąś serwisówkę do tego gaźnika?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości