Stukanie panewki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Golfiarz217
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam was ponownie. W tej chwili leci remoncik w moim MK3. Wał poszedł na 1 korbowodzie itd. Chciałbym zapytać ile mechanik powinien wziąsć za poskładanie silnika wraz z pierścieniami panewkami uszczelakmi itd. ??? Moze ktos z was to robił to napiszczie mi jaka cena tego. I taka robota to chyb musi byc dokładnie zrobiona??? Dzieki z góry wszystkim za wszelka pomoc pozdrawaiam!
oj nie chce przesądzać ale ze wszelkimi szlifami, częsciami to mozesz zapłacić nawet i 2500złGolfiarz217 pisze:W tej chwili leci remoncik w moim MK3. Wał poszedł na 1 korbowodzie itd. Chciałbym zapytać ile mechanik powinien wziąsć za poskładanie silnika wraz z pierścieniami panewkami uszczelakmi itd. ??? Moze ktos z was to robił to napiszczie mi jaka cena tego.
ale nie wiemy co mechanik dokładnie Ci robi/zrobi ...
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Golfiarz217
- Ma gadane
- Kontakt:
ej kolego nie przesadzaj ja szlify mam z głowy juz:D na szcaeście! Magik musi to wszystko poskładać panewki korbowodowe załozyć i pierścienei . wszystkimi szlifami zajmowałewm się ja. Bo jakoś do końca im nie zaufałęm. Zawiozłem te wały i inne duperele do dobrego szlifiera i juz . Teraz czekam na poskaładadnie. i CChciałem wiedzieć ile kasy to bedzie kosztować jeszcze. Bo co ich zapytam to nie wiedza...W sumie jakby nie patrzył to zostało im tylko poskładanie...
[ Dodano: 20 Kwi 2007 16:40 ]
Panowie mam pytanie no weic remont silnika w moim MK3 dobiegł końca. Gdy mechanicy odpalili silnik zamrugała kontrolka oleju. Sprawdzili wiec ciśniene i wyszło 0 . Nie wie kto z was o co chodzi w tym gównie. kurde panewki nowe wał i korbowody wyszlifowane to ja nie wiem co jest? Miał z was ktoś podobny problem? Dzisiaj rozkęcają miche olejową ale nie weim po co ... CZYZBY żLE DOPASOWALI PANEWKI????
[ Dodano: 20 Kwi 2007 16:40 ]
Panowie mam pytanie no weic remont silnika w moim MK3 dobiegł końca. Gdy mechanicy odpalili silnik zamrugała kontrolka oleju. Sprawdzili wiec ciśniene i wyszło 0 . Nie wie kto z was o co chodzi w tym gównie. kurde panewki nowe wał i korbowody wyszlifowane to ja nie wiem co jest? Miał z was ktoś podobny problem? Dzisiaj rozkęcają miche olejową ale nie weim po co ... CZYZBY żLE DOPASOWALI PANEWKI????
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
heh a mnie wlasnie czeka taka sama robota, tez mi sie tlucze na panewkach jutro bede sprawdzal co i jak, w razie czego nie wiem czy nie kupie nowego silnika bo tak jak bede robil remont to masakra -wyjdzie za same czesci i szlify z 1,5tysiaka reszte zlozymy ze szwagrem ale koszta i tak duze a ja przeciez nie bede smigal mk2 kolejne 330tysiecy km
- Golfiarz217
- Ma gadane
- Kontakt: