Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no i to raczej była woda, bo po pierwsze płyn chłodzący ma specyficzny zapach, a po drogie (jeśli masz centralny pneumatyczni i chodzi Ci o nadkole w bagażniku) to szans nie ma aby tam dotarłpolo007 pisze:i okazalo sie ze jest w nim pelno wody
Jak po 20 km plyn zjechal Ci z max ponizej min czyli ok 1l ,to wyciek musi gdzies byc nie ma mocnych.polo007 pisze:bylem u mechaniora temp juz ok pelny obieg ale ciagle mi ten plyn ucieka zastanawiam sie czy to czasem gdzies przy nagrzewnicy bo mam duza wilgoc w aucie i kiedys padl mi central ktory byl na prawym nadkolu wyciagnalem go i okazalo sie ze jest w nim pelno wody czy to mozliwe aby z zewnatrz sie dostala czy to moze jednak ta nagrzewnica ?? wczoraj bryke odebralem mialem plyn zalany na max przejechalem moze z 20 km i juz mam ponizej min ??
Czyli jednym słowem również w mk3 wlewam płynek, zamykam szczelnie korek i włączam silniczek. Reszta zrobi się sama?... Zabieram się na dniach więc wolę się upewnić...misiek10111 pisze:a jeśli chodzi o odpowietrzanie układu to jest on samoodpowietrzający się poprzeż korek zbiornika wyrównawczego
Grzejesz na wolnych obrotach silnik do załączenia wentylatora i ewentualnie dolewasz niedomiar jak się układ odpowietrzy.Prezes124 pisze: Czyli jednym słowem również w mk3 wlewam płynek, zamykam szczelnie korek i włączam silniczek. Reszta zrobi się sama?... Zabieram się na dniach więc wolę się upewnić...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości