także wielkie

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No popatrz, a ja myslalem ze krotkofalowcy wymarli w dobie komorek:) No, jak bedziesz potrzebowal to wpadnij, mam komplet urzadzen do badania mocy promieniowania anten, kierunkowosci, analizatory widma itd... Moge tez sprzedac ci dowolna antene od malutkiej do wielkiej kilkumetrowej (z montazem), dookolne, kierunkowe, takze specjalne na zamowienie:) A ceramizer (dobry) dziala i nic madrego jeszcze nie napisales - zadnego logicznego, opartego na doswiadczeniu argumentu. Od poczatku gdybasz opierajac sie wylacznie na wyobrazni, chetnie podyskutuje z toba o antenach (ale nie na tym forum - bo nas wywala) zeby sprawdzic czy tez znasz sie jak na ceramizerach:))))sq8bwh pisze:(jestem krótkofalowcem) śmiem twierdzić że mam opanowaną.. łącznie z budową anten
Przez komórkę to z Tobą mogę pogadać bo przecież nie na 40mdziechu pisze:No popatrz, a ja myslalem ze krotkofalowcy wymarli w dobie komorek:)
A jak się ten przyrząd nazywa?? i jak wygląda??dziechu pisze:kierunkowosci,
dziechu pisze:Moge tez sprzedac ci dowolna antene od malutkiej do wielkiej kilkumetrowej (z montazem), dookolne, kierunkowe, takze specjalne na zamowienie:)
A jakie są Twoje argumenty? płytki moczone w tym płynie? to i detergent tak działa?dziechu pisze:A ceramizer (dobry) dziala i nic madrego jeszcze nie napisales - zadnego logicznego, opartego na doswiadczeniu argumentu.
Na elektroda.pl jestem zarejstrowany jako Paweł sq8bwh i napisałem troszkę postów np. http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... ht=tdd1742dziechu pisze:chetnie podyskutuje z toba o antenach (ale nie na tym forum - bo nas wywala) zeby sprawdzic czy tez znasz sie jak na ceramizerach:))))
To po co te -40?? I jak to ma działać aby ropy nie "ścinało"Corvax pisze:Bo to nie ma działac w ten sposób ze nie zamarza
specyfik ten nie spowoduje tego ze ropa nie zamarza, jak również tego że nie bedzie sie wytrącac parafina (bo własnie o to tu chodzi) - nie ma po prostu takiej opcjisq8bwh pisze:To po co te -40?? I jak to ma działać aby ropy nie "ścinało"
Ale dalej zapycha filtr przy -25 tylko dolanie do ON benzyny mi ratowało sytuację także ja osobiście akurat tego specyfiku nie polecam nie wiem jak z innymi tego typu.Corvax pisze:specyfik ten nie spowoduje tego ze ropa nie zamarza, jak również tego że nie bedzie sie wytrącac parafina (bo własnie o to tu chodzi) - nie ma po prostu takiej opcji , natomiast powoduje on to że parafina nie wytrąca sie w postaci glutów, tylko drobnych skupisk, które sa w stanie przejśc przez filtr i tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 144 gości