Najlepiej bezpiecznym bezsilikonowym wynalazkiem klej/szczeliwo firmy Wurth. Swietnie sie tym uszczelnia i klei...rowniez blachy.
Kazdy silikon jak i kleje typu osmiorniczka, zjedza balche bo maja odczyn silnie kwasny.
[mk2] Wilgoc pod dywanikami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony ndz cze 07, 2009 11:57 przez mattai, łącznie zmieniany 2 razy.
Automania... niekończąca sie opowieść...
Miłość do starych fordów, podzielona przyjaźnią do VW.
Scorpio I 2.0OHC>VW Golf III 1.9TDI(ALE)> Zafira A 2.0DTH16V
Miłość do starych fordów, podzielona przyjaźnią do VW.
Scorpio I 2.0OHC>VW Golf III 1.9TDI(ALE)> Zafira A 2.0DTH16V
Pozwólcie, że podepnę się pod temat
Co tylko pada deszcz to mam zalanego Golfika
Sprawdzałem odpływy w nadkolach(bo kiedyś mi się zatkały i miałem powódź)uszczelki drzwi i nie mogłem znaleźć przyczyny.
Ostatnio zauważyłem jedną rzecz. Mianowicie zaparkowałem tak, że teraz tył jest niżej a przód wyżej(wcześniej było odwrotnie) i teraz już dywaniki nie są po deszczu bardzo mokre za to zauważyłem wodę w bagażniku
Czyżby to cały czas się lało przez bagażnik? Czy woda może przelecieć z bagażnika do kabiny zalewając podłogę.
Dodam jeszcze tylko, że cały czas mokre jest po stronie kierowcy
Już tyle razy go osuszałem, że już mnie zalewa krew
PozdraVWiam
Co tylko pada deszcz to mam zalanego Golfika
Sprawdzałem odpływy w nadkolach(bo kiedyś mi się zatkały i miałem powódź)uszczelki drzwi i nie mogłem znaleźć przyczyny.
Ostatnio zauważyłem jedną rzecz. Mianowicie zaparkowałem tak, że teraz tył jest niżej a przód wyżej(wcześniej było odwrotnie) i teraz już dywaniki nie są po deszczu bardzo mokre za to zauważyłem wodę w bagażniku
Czyżby to cały czas się lało przez bagażnik? Czy woda może przelecieć z bagażnika do kabiny zalewając podłogę.
Dodam jeszcze tylko, że cały czas mokre jest po stronie kierowcy
Już tyle razy go osuszałem, że już mnie zalewa krew
PozdraVWiam