[mk3] drzwi od strony kierowcy nie domykaja sie do konca?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3] drzwi od strony kierowcy nie domykaja sie do konca?
Siemanko!!!!!
w moim golfiku drzwi od strony kierowcy jak je zamykam nie zamykaja sie do konca????
nie sa opadniete, poprostu brakuje im jakies 3mm zeby bylo tip top.
jak je docisne lekko to wszystko gra idealnie, jak to wyregulowac???
pozdrawiam!!!!!
w moim golfiku drzwi od strony kierowcy jak je zamykam nie zamykaja sie do konca????
nie sa opadniete, poprostu brakuje im jakies 3mm zeby bylo tip top.
jak je docisne lekko to wszystko gra idealnie, jak to wyregulowac???
pozdrawiam!!!!!
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
to i ja się dołącze,
mam taki świst też w lewym uchu ale wydobywa się ze słupka, jak podczas jazdy podegnę do środka uszczelkę to jest juz ok, pewnie jak bym z zewnątrz docisnoł drzwi to też by było ok , koloega mi drzwi ustawiał oby się domykały idealnie i od tej pory tak się dzieje, autko jest niebite, a uszczelki całe, jak można to naprawić bo taki świst to denerwująca sprawa, z góry dziękuje za pomoc
mam taki świst też w lewym uchu ale wydobywa się ze słupka, jak podczas jazdy podegnę do środka uszczelkę to jest juz ok, pewnie jak bym z zewnątrz docisnoł drzwi to też by było ok , koloega mi drzwi ustawiał oby się domykały idealnie i od tej pory tak się dzieje, autko jest niebite, a uszczelki całe, jak można to naprawić bo taki świst to denerwująca sprawa, z góry dziękuje za pomoc
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
jaki świst?? nierozumiem coś Ci piszczy przy usczelkach jak jedziesz po dziurach czy coazizi pisze:to i ja się dołącze,
Uszczelka nie dochodzi do drzwi, lub drzwi nie dochodzą do uszczelki mniej więcej na wysokości przedniego górnego rogu drzwi. Jak chcesz usłyszeć ten efekt to wstaw łapę między drzwi, a uszczelkę w tym miejscu, jadąc z większą prędkością. U mnie swiszczy powyżej 140km/h. Do tej pory zwalałem to na karb cieżkich drzwi (mam wersje 3 drzwiową z elektryką) i niestety nie miałem czasu się tym zając, ale skoro piszecie że może wystarczyć regulacja rygla to spróbuję.
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
hmm, daj znać co ci wyjdzie z tym, ja powiem od sibie że na bank można to wyregulować, bo przed tym jak mój kumple je spasował aby się dobrze zamykały to było ok
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7