Jaki klucz do świec
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki klucz do świec
Mam silnik 1,6 AEE. Proszę o pomoc i nie usuwanie z forum przez moderatora. jaki rozmiar klucza do świec trzeba tam użyć?
Ostatnio zmieniony sob cze 16, 2007 21:29 przez sobi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Po ilosci twoich postow i czasu jaki tu przebywasz wnioskuje ze forum traktujesz tylko jako darmowa informacje.. wiec wykaz nieco wlasnej inwencji i skorzystaj z WYSZUKIWARKI !!!
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
.
no tak się składa że nie mam czasu przebywać na sieci bo ciężko pracuję i utrzymuję rodzinę i nie mam dostępu do internetu. No ale jeśli to stanowi dla ciebie problem to mi tylko przykro . pozdrawiam forumowiczów.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
A jednak miales czas napisac ponownie, a mogles zrobic cos pozyteczniejszego i skorzystac z WYSZUKIWARKI zamiast pisac uwagi.. a no i dostepu do internetu nie masz..
Gitner
Gitner
Ostatnio zmieniony sob cze 16, 2007 22:12 przez Gitner, łącznie zmieniany 1 raz.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Re: Jaki klucz do świec
sobi pisze:Mam silnik 1,6 AEE. Proszę o pomoc i nie usuwanie z forum przez moderatora. jaki rozmiar klucza do świec trzeba tam użyć?
będzie to nasadowy klucz 17" ale w środku końcówki powinien mieć taką gumkę żeby świeca nie wypadła z niego. jak miałem passata do żeby dostać się do świec musiałem używać przedłużki. świece były zamontowane na głębokości około 20cm. zwykły klucz do świec nie podchodził ale w komplecie nasadówek (tych lepszych) znajdziesz wszystko.
Ostatnio zmieniony sob cze 16, 2007 23:20 przez marcin_n, łącznie zmieniany 1 raz.
martinez