Wygluszenie wnetrza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wygluszenie wnetrza
Czy moze ktos juz robil kompleksowe wygłuszenie srodka auta ? chodzi mi o miejsca na ktore najbardziej wzrucic uwage mam wyjete wszytko w srodku gola blacha wyspawuje rdze itd i mam zamiar do tego na koniec wygluszyc ?? prosze o jakie kolwiek wskazowki jaki maty ? itd
Ostatnio zmieniony wt lip 03, 2007 14:27 przez KaBatEk, łącznie zmieniany 1 raz.
sorry ze powiem jak inni - poszukaj bo już było - ostatnio np tak http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1210937#1210937
jakis zcas temu ja to robiłem, kupiłem na allegro maty bitu ale efekt po nich nie za bardzo. Jednym słowem szkoda kassy. Czytałem na jakiejs innej stronie ze jest jakas taka mata z filcem rozwijana w rolkach ponoc on najlepsza a metr na 30 cm koszt jkaies 300 pln. U mnei nie wiele to dało, wkrotce rozbieram to jeszcze raz i zaczne od nowa czyms lepszym, nie zapomnij oczywiscie o wszystkich nowych zapinkach to podstawa. nie wiem tylko jak sie zając komorą od silnika, na demonarzu deski za bardzo sie nie znam, wiec ztym moze byc problemos.