1.8T montaż filtra stozkowego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Tomek- E-g
- Mały gagatek
- Kontakt:
1.8T montaż filtra stozkowego
pewnie mnie zaraz ktos pogoni ze temat byl walkowany setki razy ale i tak pytam poniewaz szukam i szukam ale znalezc nie mogę...
golf mk4 1.8t jak rozwiazac sprawe zamontowania filtra stozkowego ? po sciagnieciu puszki filtra okazuje sie ze jest tam wtopiony( lub wkrecony ) jakis czujnik najprawdopodobniej czujnik temperatury zasysanego powietrza, jak to obejsc zeby było ok? czy sa jakies gotowezestawy do tego....? a moze ktos ma to zrobione i podesle fotki na [email protected]
lub podesle linka do strony gdzie jest to opisane...z gory dziekuje
golf mk4 1.8t jak rozwiazac sprawe zamontowania filtra stozkowego ? po sciagnieciu puszki filtra okazuje sie ze jest tam wtopiony( lub wkrecony ) jakis czujnik najprawdopodobniej czujnik temperatury zasysanego powietrza, jak to obejsc zeby było ok? czy sa jakies gotowezestawy do tego....? a moze ktos ma to zrobione i podesle fotki na [email protected]
lub podesle linka do strony gdzie jest to opisane...z gory dziekuje
- Tomek- E-g
- Mały gagatek
- Kontakt:
ok dzieki za podpowiedzi...ale jeszcze jedno pytanko SENS , PLUSY I MINUSY ZAWORU UPUSTOWEGO....damcio151 pisze:iBąku pisze:zamiast kombinować ze stożkiem pobaw się z intercooleremLISPLUS pisze:To lepiej już w wydech zainwestować
POZATYM PROSZE O JAKAS RADE DLA LAIKA PONIEWAZ JEZ TO MOJ PIERWSZY SAMOCHOD Z TURBO (do tej pory byly vr6ki 2.8 i 2.9 ) OD CZEGO PRZY TAKIM SILNIKJU ZACZYNAC MODYFIKACJE? I W JAKIEJ KOLEJNOSCI...?
Pewnie czytajac te pytanie pomyslicie co za tepe pytania ale jednak jest mi to potrzebne i prosze o odpowiedz....
dzieki
- Tomek- E-g
- Mały gagatek
- Kontakt: