Co to za plastik wypadl spod silnika..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- LISPLUS
- Mały gagatek
- Kontakt:
Co to za plastik wypadl spod silnika..
Wczoraj jeździłem sobie po placyku i wpadłem w stare oponki tyłem ze dostało sie ich troche pod golfika. Nic sie niestało ale jadac do domu oberwał mi sie plastik spod silnika. Taki mały kawałek z lewej strony. Ma mocowanie na 3 sruby ale nie moge zlokalizowac w jakim miejscu to przykrecic Może ktos podeśle mi zdjęcie gdzie mam to przykrecic.
Tu fotki tego :
Z góry dzieki
Tu fotki tego :
Z góry dzieki
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2007 14:54 przez LISPLUS, łącznie zmieniany 1 raz.
VW The Power of Dream :)
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2007 14:12 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Wydaje mnie się że jest to osłona mocowana do -w okolicy zderzaka i błotnika ,osłania półoś napędową ,przegub równobieżny zewnętrzny.Jeżeli wrzucisz numer odczytany z elementu do etki to powinno Ci pokazać co to za element.
Ostatnio zmieniony pt lip 13, 2007 20:52 przez Ziibii, łącznie zmieniany 1 raz.
Szerokiej drogi ,gumowych słupów i jak najdalej od smerfów.
Jak staniesz na przeciw auta to lewa strona pod zderzakiem osłania on jak masz wspomaganie pasek od wspomy i zarazem pasek klinowy na ten dzyndzel masz tam odpowiedni otwor a na te dziorki to powinny byc takie blaszki w ksztalcie odwroconego slonca i one zaczepiaja sie o takie bolczyki przynajmniej tak jest w moim Gofrze