Kontrolka świec żarowych mruga???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka świec żarowych mruga???
Kontrolka świec żarowych mruga??? VW BORA silnik ASZ
i na kompie pisze motorstorg varkstat czy coś takiego dodam że spadku mocy chyba nie ma. czyli nie przełącza sie w tryb awaryjny. co to morze być
i na kompie pisze motorstorg varkstat czy coś takiego dodam że spadku mocy chyba nie ma. czyli nie przełącza sie w tryb awaryjny. co to morze być
-
- Użytkownik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=107517 może to właśnie to
a najlepiej podłączyć pod vaga.
a najlepiej podłączyć pod vaga.
Ostatnio zmieniony czw sie 16, 2007 22:36 przez makeć, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
Ta kontrolka migała mi jusz wcześniej ojciec umówił sie z kumplem na podpięcie pod VAG i akurat w ten dzień jak do niego jechaliśmy to było OKI ale pojechaliśmy i wywaliło 1 błąd w silniku ten kolo go przeczytał było po Angielsku i do końca nie rozumiał o co biega ale pytał sie czy mamy tempomat my że nie pomyślał jeszcze troche i skasował ten błąd. noi po jakimś tygodniu znowu to samo mryganie sam jusz nie wiem.co to morze być
błędów nie powinno się kasować tak ot.... może pamiętasz chociaż cyferki ??
właśnie ,że nie z tego co pamiętam to kolo wywnioskował z tego co pisze na błedzie że coś tempomat pytał o to czy mamy tempomat pomyślał jeszcze co to morze być i,,no to ja wam to skasuje. no i tyle
[ Dodano: 16 Sie 2007 23:02 ]
A to co było napisane na laptopie to nic nie widziałem bo pod pewnym kontem na LCD nic nie widać
[ Dodano: 16 Sie 2007 23:02 ]
A to co było napisane na laptopie to nic nie widziałem bo pod pewnym kontem na LCD nic nie widać
na 90% kiedy mruga Ci kontrolka to nie masz świateł stopu, pada Ci czujnik od świateł stop który jeste zamontowany przy pedale (w ASO czujnik z poprawioną konstrukcja kosztuje około 40 zł i wymiana samemu około 5 minut), sprawdz czy jak Ci bedzie mrugać czy bedziesz miał stop w światłach
pozdrawiam
pozdrawiam
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
To wlasnie czujnik pedalu hamulca.LUKASZWBO pisze:A wracając do tego błędu ojciec przed chwilą przyjechał od tego kumpla i i na kartce dał mi ten Nr tego błędu
i podaje to co on mi tam napisał
16955
PO 571
[ Dodano: 17 Sie 2007 12:56 ]
wiecie co to????
[img]http://img413.imageshack.us/img413/3990/naklejkalogopodpistt1.jpg[/img] Bye, bye Mk3...
16955 P0571 Przełącznik F świateł stop (hamulca) – niezrozumiała wartość sygnału.
te czujniki często siadają, wymiana to pikuś, poradzisz sobie
czyli ten link w moim pierwszym poście to właśnie było to
te czujniki często siadają, wymiana to pikuś, poradzisz sobie
czyli ten link w moim pierwszym poście to właśnie było to
obstawiam palące się styki w przełączniku, albo czekaj aż całkiem siądzie albo wymieniaj, chyba ,że kiedyś było grzebane przy trzecim stopie i teraz w nim coś nie styka.krismagda pisze:w tym przypadku zrobic wymienic czujnik hamulca czy grzebac przy tym stop"ie