nieżywa tylna wycieraczka

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Figo
Nowicjusz
Nowicjusz

nieżywa tylna wycieraczka

Post autor: Figo » wt wrz 04, 2007 20:01

Witam. Mam bardzo wkurzający problem,mianowicie nie działa mi tylna wycieraczka,odpinałem kostke od wycieraczki i stwierdziłem że chyba prąd gdzieś sie gubi,jestem całkowicie ciemny na temat elektryki samochodowej więc liczę na waszą pomoc.

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » wt wrz 04, 2007 20:12

zacznij ot sprawdzenia czy nie połamały się od wielokrotnych ruchów kabelki na wiązce która wchodzi do klapy i od sprawdzenia bezpieczników

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

MaciejW
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: MaciejW » wt wrz 04, 2007 20:26

u mnie zlamala sie wiązka przewodu przechodząca z auta to klapy bagaznika ,wiec pewnie moze to...

Awatar użytkownika
Misiek_B
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Misiek_B » wt wrz 04, 2007 22:05

A pewny jesteś tego czy poprostu ci sie już silniczek z nieużywania zastał, u mnie tak ostatnio było wyjołem całośc co sie dało zalałem smarem potem rozruch i działa jak nowy.A jeśli prąd to trudna sprawa musisz zobaczyc od kostki do włacznika wycieraczki wszystko.
Ostatnio zmieniony wt wrz 04, 2007 22:06 przez Misiek_B, łącznie zmieniany 1 raz.

[b][size=150][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=106888]Mój czerwony Golfik[/url][/size][/b]

Zapraszam vw maniaków z podkarpacia równiez na forum - http://www.vag-podkarpacie.pl

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”