Samodzielna regeneracja pompy wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Samodzielna regeneracja pompy wspomagania
Już przewertowałem forum w temacie ,nawet znalazłem fajny opis jak samemu to naprawic . Ale mam problem z odszukaniem jakie mam byc łożysko (6203 rs chyba to? ) i jaki uszczelniacz . wiem że jak już rozbiore to będe wiedział ,ale wole to zakupic przed naprawą .Prożba - gdzie to kupic ? W sklepach nie chcieli pomóc . Doczytalem sie by kupic łozysko szybkoobrotowe i jakiś porządniejszy uszczelniacz ( simering ) . pozdrawiam...
Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2007 17:04 przez jurgo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
jest dokładny opis na forum, poszukaj sobie (szukajka na dole)
a tu masz w innym języku z fotkami , ale rozmiary simeringa i łożyska odczytasz.
[ Dodano: Nie Paź 21, 2007 3:58 pm ]
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=steering_g3_gur
a tu masz w innym języku z fotkami , ale rozmiary simeringa i łożyska odczytasz.
[ Dodano: Nie Paź 21, 2007 3:58 pm ]
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=steering_g3_gur
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Tak spore forum ... @Paweł Marek - dziękuje ....
Przewaliłem sporo tematów nasiedziałem sie ,znalazłem fajny opis, nawet link kolegi i co otrzymałem, to podaje łożysko ma byc -6203 zamknięte najlepiej klasa c i uszczelniacz i tu są podane numery 26025152 ( tylko ktoryś urzytkownik napisał że te numery nie pomagają w szukaniu )
Fajnie,że pisze sie sporo i wiem że musi by wiele śmieci , Ale żeby nikt z wymieniających samodzielnie simering nie podpowiedział co i gdzie i jak kupił to wstyd ,albo lenistwo .
Jeżeli komuś nie podoba sie ten post to ok .
Podziękowania dla @Paweł Marek
Przewaliłem sporo tematów nasiedziałem sie ,znalazłem fajny opis, nawet link kolegi i co otrzymałem, to podaje łożysko ma byc -6203 zamknięte najlepiej klasa c i uszczelniacz i tu są podane numery 26025152 ( tylko ktoryś urzytkownik napisał że te numery nie pomagają w szukaniu )
Fajnie,że pisze sie sporo i wiem że musi by wiele śmieci , Ale żeby nikt z wymieniających samodzielnie simering nie podpowiedział co i gdzie i jak kupił to wstyd ,albo lenistwo .
Jeżeli komuś nie podoba sie ten post to ok .
Podziękowania dla @Paweł Marek