Mała moc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mała moc
Mam golfa 3 1,8 I dwa tygodnie temu był u blacharza wymieniał całe progi spawał Progi I Podłogę A teraz jadać Pod górę Jest słaby bardzo Dlaczego Co sie mogło stanc Na co trzeba popatrzeć
Objawia sie to tym gdyż Przełanczam na paliwo Lub gaz jest tak samo dając Gaz pod górkę gazuje a jedzie wolno strasznie ;/
Objawia sie to tym gdyż Przełanczam na paliwo Lub gaz jest tak samo dając Gaz pod górkę gazuje a jedzie wolno strasznie ;/
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 22:28 przez torres, łącznie zmieniany 1 raz.
(((a jaką blachę uzył do tej operacji ??))) oczywiście żarttorres pisze:wymieniał całe progi spawał Progi I Podłogę A teraz jadać Pod górę Jest słaby bardzo Dlaczego Co sie mogło stanc
jak z odpaleniem ???
co z obrotami biegu jałowego ?
szarpie silnikiem jak wchodzi na obroty???
napisz więcej
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 12:24 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
baggio, w jednopunktach nie ma przeplywomierzy, jest silnik krokowy..
nie wiem co ma blacharz do gorszych osiagow samochodu, moze zabetonowal Ci te progi i sie deko ciezszy golik zrobil
a tak serio to nie wiadomo jakie sa objawy i ciezko pomoc, moze swiece, palec, kopulka, przeowdy, moze zle gaz wyregulowany, moze filtry pozapychane, moze membrany w reduktorze padniete no mozliwosci tysiace...pojedz do gazonikow na regulacje..z tego co piszesz to mozliwe ze filtry pomoga, bo gdyby cos z iska, to mogloby juz strzelic skoro i benie by byla za slaba iskierka.. ale podjedz na analize spalin, zobaczysz co maszyna pokaze
nie wiem co ma blacharz do gorszych osiagow samochodu, moze zabetonowal Ci te progi i sie deko ciezszy golik zrobil
a tak serio to nie wiadomo jakie sa objawy i ciezko pomoc, moze swiece, palec, kopulka, przeowdy, moze zle gaz wyregulowany, moze filtry pozapychane, moze membrany w reduktorze padniete no mozliwosci tysiace...pojedz do gazonikow na regulacje..z tego co piszesz to mozliwe ze filtry pomoga, bo gdyby cos z iska, to mogloby juz strzelic skoro i benie by byla za slaba iskierka.. ale podjedz na analize spalin, zobaczysz co maszyna pokaze
Auto Odpala Jak zawsze . Palec miałem niedawno wymieniany Nowy A Jeszcze jedna Objawa Gdy Jade po Prostej Nikiedy szarpnie samochodem Dlaczego?
[ Dodano: 28 Paź 2007 12:25 ]
[ Dodano: 28 Paź 2007 12:25 ]
Odkręcić Gaz?? Jak Powiesz Nie znam Sie zabardzo na tymszwendak pisze:Może niechcący odłączył jakiś kabel.
To co wiem to podczas spawania należy odłączyć aku ,bo można elektronikę uszkodzić
ale jeśli to fachowiec to na pewno to zrobił.
[ Dodano: 28 Paź 2007 11:59 ]
Na pewno zakręcaliście gaz,sprawdź czy jest do końca odkręcony.
Re: Mała moc ;/
Witam.Jesli spawal mogl nie podpiac zabezpieczenia na akumulator i spieprzyc Ci komputer i przy wiekszym obciazeniu silnika pod gorke moze Ci mulic silnik.