Objawy zużytych tulejek na wahaczu...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bambusik
- Mały gagatek
- Kontakt:
Objawy zużytych tulejek na wahaczu...
Jakie są charakterystyczne objawy zużytych tuleji na wahaczu?? Pozdrawiam
bambusik, no tu to ciezsza sprawa, jesli to na tyle to warto odkrecic i zobaczyc jak to wyglada..ale ogolnie poki amor trzyma to nie powinno byc jakis objawow od poduszek...u mnie jak wylal amor i byla marna poduszka to trzpien wchodzil pod tylna polka i uderzal... objawy tez przy w padaniu w dziury gdy pracuje amortyzator, ale wtedy i slychac sworznie w wachaczach jesli mowa o przodzie..
A jak skrzeczy ??
witam, podlacze sie i zapytam: u mnie w passku z przodu jak sie na dolkach auto buja to slychac skrzeczenie. co to moze byc?? slychac tylko z jednej strony. moze to byc cos innego niz amor?? a jesli amor to czy to oznaka ze wylal ?? pozdrawiam
dosc denerwujace i mocne stukanie zaraz pod maska przy podszybiu no i po podniesieniu koła cała kolumna ruszcza sie delikatnie góra, dół.bambusik pisze:no to jeszcze spytam o objawy zuzytych poduszek amortyzatora żeby juz w parze szło
jak u mnie tak było to objaw przedniej tulejki wachacza tej małej praktycznie jzu wogłe na niej gumy nie było.topeksmyc pisze:u mnie w passku z przodu jak sie na dolkach auto buja to slychac skrzeczenie
topeksmyc pisze:a jesli amor to czy to oznaka ze wylal ??
jak sie amor wyleje to niemiłosiernie tłucze tak głucho no i widac to gołym okiem podnies autko i zbadaj co sie tam dzieje,