Co to jest?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Co to jest?
Witam.Koledzy,z prawej strony samochodu pod podszybiem jest wlot powietrza do nawiewu wnętrza,a co jest z drugiej strony,czyli pod podszybiem od strony kierowcy?Ja mam taką prostokątną ramkę z szeroką wtyczką,ale ta ramka jest pusta.Czy nie powinno tam czegoś być?Jakiegoś komputerka czy coś?Ta ramka wygląda jakby coś się w niej montowało,ale u mnie nic nie ma.
- Robert Pala
- Ma gadane
- Kontakt:
ta pusta ramka jest w srodku czy na zewnatrz?
Ostatnio zmieniony sob gru 29, 2007 22:37 przez Robert Pala, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Czy tam był kiedyś komputer?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
Czyli był swap raczej
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
boro_10in1, bo kompa masz chyba gdzies indziej a to ze ramka pusta ? u kolei w PN ce tez tak bylo tylko na gorze mial mniejsza wtyczke do modułu zapłonowego , byc moze Ci gaznik załozyli i tylko instalacja Ci zostala powiedzmy po NZ
[ Dodano: Sob Gru 29, 2007 10:58 pm ]
tak szefowi kiedys powiedzialem jak kabla brakło i koncówek , myslal chyba z 5 minut co ja do niego powiedzialem
[ Dodano: Sob Gru 29, 2007 10:58 pm ]
aa to wiele wyjasniajace typu : albo cos jest , albo czegos nie ma, w tym przypadku tego czegos nie maAcid pisze:To zapewne opakowanie kompa, ale jeśli jest puste to znak, że go nie ma
tak szefowi kiedys powiedzialem jak kabla brakło i koncówek , myslal chyba z 5 minut co ja do niego powiedzialem
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
-
- Nowicjusz
Ramka jest pusta w środku.Mam silnik 1.3benzyna,auto z roku 86 na gaźniku.Wydaje mi sie że to miejsce na komputer,ale czy w tamtych latach w golfach był komputer i w ogołe po co przy gaźniku komputer.Rozumiem jakby do nowego auta założyli stary silnik-komp jest nie potrzebny i została ramka,ale skad ramka w starym samochodzie,w którym nigdy nie było kompa?Chyba dobrze rozumuje........Choć z drugiej strony nie znam sie na golfach,a tym bardziej wiekowych......Wcześniej była omega B i Scorpio.....
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn..
Cze all.Mam golfa II .1,6 ,na gazniku,z 87 roku.Tez w tej ramce niczego niema.Wiem że tam powinien byc komp.Ale mi hcba niejets potrzebny,ehhehe.
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- grandi
- Lord GTI
Czyli raczej każdy vw po którymś roku miał ramkę na kompa tylko jak by to można powiedzieć robione je uniwersalnie
-
- Nowicjusz
- Reporterek
- Ma gadane