Od dwóch dni zauważyłem że coś mi zaczęło lekko trzeć w prawym kole przy maksymalnym skręcie w lewo . Myślałem że koło ociera o którąś z osłon silnika albo nadkole ale nic się tam nie poluzowało i koło nie obciera o nic. W czym problem ??
Chyba trzeba będzie jechać na kanał i się temu bliżej przyjrzeć. Jak jadę prosto albo skręcam koła w drugą stronę to nic się nie dzieje.
Pomóżcie.
Tarcie w kole przy skręcie w lewo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A tarcie pojawiło się jak założyłeś zimówki?? Jeśli tak .to koło trze o plastik nadkola w części przy zderzaku..........u mnie tak było .
Ostatnio zmieniony ndz sty 20, 2008 03:08 przez pipek71, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://images2.fotosik.pl/282/b589a89788bbbb64med.jpg[/img]
W zasadzie zimówki założyłem 2 miesiące temu a to tarcie pojawiło sie kilka dni temu także to chyba nie to
No i znalazłem przyczynę. Okazało się że pękł łącznik stabilizatora który był wymieniany 2 miesiące wcześniej (na taki plastikowy - podobno mocniejszy ). Na szczęście zareklamowałem i już jest wszystko ok
No i znalazłem przyczynę. Okazało się że pękł łącznik stabilizatora który był wymieniany 2 miesiące wcześniej (na taki plastikowy - podobno mocniejszy ). Na szczęście zareklamowałem i już jest wszystko ok
Ostatnio zmieniony śr lut 06, 2008 23:53 przez milek72, łącznie zmieniany 1 raz.