Witam wszystkich.
Mam pewien problem z szyberdachem.niestety pekla mi prowadnica z lewej strony.Nie przeszkadzalo mi to przez cala zime no ale zbliza sie wiosna wiec dobrze byloby go naprawic.chcialbym sie dowiedziec czy oplaca sie to wogole naprawic i jakie koszty mnie czekaja???
Szyberdach problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niepoddawaj sie tak szybko.Prawdopodobnie pęklo ci w tym samym miejscu co inym uzytkownikom Mk3.Na forum jest taka fajna instrukcja, jak zreperowac szyberdach.Wiem z doswiadczenia,jak szukalem po szrotach to wszystkie szyber mialy pekniecie po lewj stronie Wiec czesciami bylo ciezko.Polecam FAQ z szyberdach i moze ci sie uda naprawic,ja dalem rade, i chodzi mi bez zarzutów. Chyba ze bedziesz mial szczescie i znajdziesz na szrocie szyberdach z prawa stroną uszkodzona
Szyberdach
Dzieki wam chyba jednak przystane na samodzielnej naprawie bo az tak mi nie zalezy na nim zeby placic tyle pieniedzy:/ postaram sie sam to naprawic.Dzieki wszystkim za pomoc