Polski VAG 2.5 USB
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Polski VAG 2.5 USB
Witam , zakupiłem program (jak w opisie) i chcę dokonać przeprogramowania licznika z golfa 4. Licznik ten zakładam do III. Ale z tym nie ma problemu. Problem tkwi w tym , że z niektórych funkcji nie mogę skorzystać.
np. zmiana stanu licznika - przejechanych kilometrów
udało mi sie dokonać zmian w inspekcjach , natomiast jak próbuje zmienić stan licznika otrzymuje komendę "operacja niedozwolona lub niewłaściwa podana wartość "
Czy ktoś ma jakąś dobrą radę ? mam pin do licznika ale tak też nie idzie
Czy czasem ten program to nie jakaś lipa ? Rozmawiałem już na forum o doborze licznika i z IV nie ma problemu da się go programować. czytałem tutaj opinie niektórzy zachwalają a inni wręcz przeciwnie
HELP !!!
np. zmiana stanu licznika - przejechanych kilometrów
udało mi sie dokonać zmian w inspekcjach , natomiast jak próbuje zmienić stan licznika otrzymuje komendę "operacja niedozwolona lub niewłaściwa podana wartość "
Czy ktoś ma jakąś dobrą radę ? mam pin do licznika ale tak też nie idzie
Czy czasem ten program to nie jakaś lipa ? Rozmawiałem już na forum o doborze licznika i z IV nie ma problemu da się go programować. czytałem tutaj opinie niektórzy zachwalają a inni wręcz przeciwnie
HELP !!!
seba
vagiem nie skorygujesz wskazan przebiegu, zrobisz to tachopro
Ostatnio zmieniony czw mar 13, 2008 13:44 przez ukiloki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lukasz_mk2
- Forum Master
do deski jeszcze go nie upchnąłem ale tu masz link ze zdjęciami :Lukasz_mk2 pisze:seba0000, sory że tak offtopic ale mógł byś zarzucić zdjęciem jak ci się wkomponował licznik z mk4 do deski mk3
http://theresias.com/tutorials/1h_g4t.htm
zdjęcia są u samego dołu
[ Dodano: 13 Mar 2008 13:21 ]
z tego co słyszałem to vag-iem sie da jest nawet jakiś opis na niemieckiej stronieukiloki pisze:vagiem nie skorygujesz wskazan przebiegu, zrobisz to tachopro
seba