Pytanie w sprawie sportowego tłumika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Adek
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt:
Pytanie w sprawie sportowego tłumika
Witam koledzy mam do was takie pytanie co myslice o takim tłumiku http://moto.allegro.pl/item332135643_su ... ie_da.html jest warty kupna ?? może ktoś taki posiada czekam na opinie
Jak już robić tłumik to coś dedykowanego z porządnej firmy, a nie jakieś badziewie z allegro. Polecam ulter sport, remus, itp. i nic innego.
Szczerze odradzam zakupów takich uniwersalnych części z allegro, bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Szczerze odradzam zakupów takich uniwersalnych części z allegro, bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Ostatnio zmieniony sob mar 29, 2008 09:56 przez TOMMy_VW, łącznie zmieniany 1 raz.
140zl odpowiedz masz juz w okienku gdize podana jest cena za ta cene to mozesz sobie kupic nakladki na pedaly ala audi A3 a nie tlumik toz to badziewie kup lepiej jakiegos ultera koszt 350zl albo deydkowanego 650zl i ebdziesz wiedzial ze za pol roku ne trzeba bedzie wymieniac a to z czego zrobiony jest ten na allegro to pewnie jakas cienka blaszka
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no ja miałem oryginał ULTER dedykowany do VW i po roku od jazdy na LPG zaczął się w środku wypalać, rdzewieć, stawał się głośniejszy i głośniejszy, wreszcie wymieniłem go na seryjne zwykłe tłumiki, a sportowy sprzedałem koledze za 100 zł, który jeździ już pół roku. Przyznam, że jak go demontowałem, to blacha na zewnątrz była jak nówka, jedynie środek skorodował od LPG. Polecam ULTER.
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja jezdziłem na LPG 2 lata przy Ulterze i nic sie z nim nie działo tzn nie ma zadnej korozji ani nic, to jest kwasówka więc wiesz....może jakieś lewe kupa Ci wcisneli...moj tłumik kosztował 550pln...prezesso pisze:no ja miałem oryginał ULTER dedykowany do VW i po roku od jazdy na LPG zaczął się w środku wypalać, rdzewieć, stawał się głośniejszy i głośniejszy, wreszcie wymieniłem go na seryjne zwykłe tłumiki, a sportowy sprzedałem koledze za 100 zł, który jeździ już pół roku. Przyznam, że jak go demontowałem, to blacha na zewnątrz była jak nówka, jedynie środek skorodował od LPG. Polecam ULTER.
[ Dodano: Czw Mar 27, 2008 17:27 ]
ludzie nie wsadzjcie takich koncówek, równie dobrze możecie dać kołpak na spinerze albo jakiś inny shit do wiejskiego tuningu, jak już cos robić to porządnie, a nie w Tesco części kupować...Nie krzywdzcie swojego golfa jakimiś naklejkami i pierdołami, pozbierajcie hajs i kupcie cos porządnego (cały tłumik)!
Moje auto już poprzedni właściciel skrzywdził kładąc folię na tylne szyby...żenada!
Pozdrawiam!
moje fotki: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1716783#1716783
moja stara MK2
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104331
George is my friend!
moja stara MK2
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=104331
George is my friend!
prezesso, 2RaZ, a mozecie powedziec taki dedykowany tlumik ultera jest glosny ? w porownaniu do seryjnego zwyklego tlumika ? tez myslalem u dedykowanym ulterku 600 z kawalkiem kosztuje ale daje ladniejszy dzwiek niz taki uniwersalny ? nie chchial bym ryczacego tylko delikatny pomruk wiem ze po miescie u mnie jezdza takie co strasznie wyja slychac je duzo wczesniej niz widac a sa takei autka co naprawde maja bardzo ladny pomruk basowy nawet przy przygazowaniu nie robia sie glosne czy do takich nalezy dedykowany ulter ?
czy dzwiek wydobywajacy sie z 2 koncowek jest glosnieszy niz z 1 ?
niech wypowie sie ten kto maial doczynienia z dedykowanymi ulterami
czy dzwiek wydobywajacy sie z 2 koncowek jest glosnieszy niz z 1 ?
niech wypowie sie ten kto maial doczynienia z dedykowanymi ulterami