Tak jak w temacie, czy znacie jakieś dobre kleje czy to wogóle da się skleić czy to będzie trwałe?
Uszkodzenie widoczne na zdjęciach.
Z góry dziękuję za odpowiedź. [

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
hehe ja tez nie wiedzialem i myslalem ze to bedzie guwno warte az nie sprobowalem .apropo moja dziurka byla o wile wieksza ! ten klej naprawde jest mistrzowski . uwierz wyprobowalem na słasnej skrzynce i nic jej nie bylo trzyma zjae...jhosef pisze:A nie uwierzę aby taki klej trzymał jak spaw.
Dlatego napisałem że lepiej zespawać.jhosef pisze:Osobom proponującym klejenie radze przyjrzeć się zdjęciom. Pęknięcie jest mocne i rysy dośc daleko sięgają. Nie wiem jak daleko ale dobrze by było aby skrzynia nie rozpadła się w czasie jazdy od obciązen jakie w niej panują w czasie normalnej pracy. Tu nie chodzi tylko o zatamwanie wycieku oleju. A nie uwierzę aby taki klej trzymał jak spaw.
zastosuj klej do zabezpieczania gwintów takie jak fabrycznie są stosowane do pasów bezpieczenstwa i śrub na kołach pasowychromek126 pisze: Może podkładki sprężynujące założyć..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 114 gości