Skrzypiące zawieszenie i stuki....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Skrzypiące zawieszenie i stuki....
Witam. Mam mk4 z 1999 roku. Od jakiegos czasu skrzypi mi przednie zawieszenie i cos stuka w prawym kole. Jakis czas temu byłem na stacji diagnostycznej to koles powiedział ze amory ok, tylko sworzeń wachacz do wymiany , wiec wymieniłem. Stukało dalej i dalej , a teraz jeszcze skrzypi....
Macie jakies pomysły??
Macie jakies pomysły??
Greengoss - udało Ci się pozbyć problemu? moje mk4 tez jest z 99r. Mam identyczny problem. skrzypi jak bujnie sie samochod, wydaje mi się że im jest zimniej tym skrzypi bardziej.
stukanie takze mam z prawego przodu. obstawialem opone, ale po zmianie na zimowki nie przeszlo stuka szczegolnie przy zakrecie w lewo.
laczniki stabilizatora wymienialem pol roku temu, wiec sa dosyc nowe.
stukanie takze mam z prawego przodu. obstawialem opone, ale po zmianie na zimowki nie przeszlo stuka szczegolnie przy zakrecie w lewo.
laczniki stabilizatora wymienialem pol roku temu, wiec sa dosyc nowe.
Gumy stabilizatora do wymiany - na 100%
Jesli kupisz najtansze to nawet miesiąc po wymianie bedą ci znowu skrzypiec
Gdzies na forum o ile sie nie myle w dziale FAQ jest fotoporada jak zrobic zeby nie skrzypiało. jak tam nie bedzie w szukajce wpiszcie koledzy "skrzypiące zawieszenie"
Jesli pomoglem kliknij pomógl
pozdrawiam
Jesli kupisz najtansze to nawet miesiąc po wymianie bedą ci znowu skrzypiec
Gdzies na forum o ile sie nie myle w dziale FAQ jest fotoporada jak zrobic zeby nie skrzypiało. jak tam nie bedzie w szukajce wpiszcie koledzy "skrzypiące zawieszenie"
Jesli pomoglem kliknij pomógl
pozdrawiam