MK3 - kierunki za szybko migają....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 - kierunki za szybko migają....
Witam
Mam z przodu lampy Hella "Golf 4 look" i chciałbym mieć w nich kierunki a nie na zderzaku. Jednak gdy wykręce żarówkę ze zderzaka i podłącze kierunek tylko w lampie to za szybko migają. Rozumiem że należy wymienić przerywacz? tylko na jaki nikt nie potrafił mi pomóc w sklepie motoryzacyjnym.
Z góry dzięki.
Mam z przodu lampy Hella "Golf 4 look" i chciałbym mieć w nich kierunki a nie na zderzaku. Jednak gdy wykręce żarówkę ze zderzaka i podłącze kierunek tylko w lampie to za szybko migają. Rozumiem że należy wymienić przerywacz? tylko na jaki nikt nie potrafił mi pomóc w sklepie motoryzacyjnym.
Z góry dzięki.
Najprawdopodobniej problem w temacie glównym to wlasnie zbyt mała moc obciążenia w obwodzie kierunkow a mowiac wprost sprobuj dolaczyc dodatkową żarowke RÓWNOLEGLE oczywiscie i sprawdz czy momoglo-zajmie Ci to chwile a przekonasz sie o przyczynie takiego dzialania...jesli pomoze to najprostsza rzeczą bedzie wpiedzie gdzies w instalacji dodatkwej zarówni na lewy i prawy kierunek osobno(mozesz ja sobie wpiac gdziekolwiek -owszem rezystor tez to moze zalatwic tylko gdzie ty wytrzasniesz rezystor o takiej mocy ok 20 W )