Witam mam zamiar wymienic skrzynie w moim aucie w mk2 1.3benzyna która jest cztero biegowa i oprócz tego juz zaczyna siadać cos w niej chrobocze...
Rozmawiałem z mechanikiem i powiedział mi ze sie tego nie opłaca naprawiać bo moga wyjść duże koszty powiedział ze opłaca sie juz wzucic piecio biegową z golfa III z silnika 1.4 ale czy wystarczy kupic sama taka skrzynie czy cos jeszcze trzeba kupic i wymienic???
Skrzynia biegów...???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- DK-Pavulon
- Użytkownik
- Kontakt:
Dolączam sie do pytania nie trzeba wymieniac cięgien co ze skrzyni wychodzą? (mam tu na myśli zmiany ze skrzyni 4 biegowej mkII na piecio biegową takze z mkII)
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH, KANAP, DYWANÓW, MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA. KONTAKT PW
moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
moje byłe mk2 viewtopic.php?t=215378&start=75" onclick="window.open(this.href);return false;
- DK-Pavulon
- Użytkownik
- Kontakt:
a jak z tym lewarkiem? musi byc od skrzyni pięcio biegowej czy moze zostac z czwórki?
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH, KANAP, DYWANÓW, MOŻLIWY DOJAZD DO KLIENTA. KONTAKT PW