O płynie chłodzącym...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
O płynie chłodzącym...
Czecsc, Chce tylko zdementowac BZDURY o płynie Borygo. Moj mechanik, wielki fan TDI i człowiek, do którego odsyłąją Cie inni mechanicy bo nie mogą sobie dac rady powiedział mi ostatnio ze NOWE BORYGO RÓŻOWE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH PŁYNÓW CHŁODZĄCYCH....a bzdury ze rzekomo zjada uszczelki to wymysł psudomechaników..
Bastek
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
no i...?Bastek666 pisze:Czecsc, Chce tylko zdementowac BZDURY o płynie Borygo. Moj mechanik, wielki fan TDI i człowiek, do którego odsyłąją Cie inni mechanicy bo nie mogą sobie dac rady powiedział mi ostatnio ze NOWE BORYGO RÓŻOWE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH PŁYNÓW CHŁODZĄCYCH....a bzdury ze rzekomo zjada uszczelki to wymysł psudomechaników..
ja od 2 lat leję borygo i nie narzekam, uszczelki żadnej mi jeszcze nie "zrzarło"...
borygo nie zrzerało uszczelek tylko aluminium z którego masz zbudowana chlodnice i nagrzewnice, dawniej borygo bylo na glicerynie , teraz jak jest nie wiem, nie używam. Obecnie płyny do chłodnic (koncentraty są na glikolu) który nie wchodzi w reakcje z aluminium.prezesso pisze:no i...?Bastek666 pisze:Czecsc, Chce tylko zdementowac BZDURY o płynie Borygo. Moj mechanik, wielki fan TDI i człowiek, do którego odsyłąją Cie inni mechanicy bo nie mogą sobie dac rady powiedział mi ostatnio ze NOWE BORYGO RÓŻOWE TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH PŁYNÓW CHŁODZĄCYCH....a bzdury ze rzekomo zjada uszczelki to wymysł psudomechaników..
ja od 2 lat leję borygo i nie narzekam, uszczelki żadnej mi jeszcze nie "zrzarło"...
Pozdrawiam
Bet
Bet