witam moj problem polega na tym w moim mk2 zaczoł sie problem z drganiami na kierownicy rozmawiałem ze znajomym i powiedział mi ze mam bulwe na przednim kole tak wiec po ok tygodniu poszedłem i kupiłem komplet opon ( mowił ze teraz powinno byc ok) plus wywazanie i w ten sam dzien po ok 5 H dojechałem pod dom skreciłem na full w prawo i cos strzeliło (przy zakretach odczuwałem małe drgania kierownicy) wycofałem i jade na wprost przejechałem ok 10 m i nagle naciskam na gaz i auto nie jedzie chodzi jest na biegu ale nie jedzie
kots mi mówił ze przegub ale czy moze ktos to potwierdzic i ile wynosi koszt naprawy ?
pozdrawiam Wesołych !
uszkodzenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
niech ktos wlaczy bieg a ty sprawdz czy kreci sie polos wychodzaca ze skrzyni - jezeli chodzi to przegob do wymiany
koszt przegubu to ok 150 - 200zl - zalezy od firmy
oczywiscie dochodzi koszt montazu chyba ze wymieniasz samemu - nie jest to trudne, najtrudniejsze bedzie chyba odkrecenie tej duzej nakretki na polosi
koszt przegubu to ok 150 - 200zl - zalezy od firmy
oczywiscie dochodzi koszt montazu chyba ze wymieniasz samemu - nie jest to trudne, najtrudniejsze bedzie chyba odkrecenie tej duzej nakretki na polosi
- Paweł Marek
- V.I.P.