drążek skrzyni biegów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
drążek skrzyni biegów
Witam! Dziś mam inny problem. kupiłem sobie zestaw naprawczy do VW MK II 1.6D do skrzyni biegów, precyzyjniej do drazka zmiany biegów. wymieniłem go, zalozylem, ale drazka nie moge nacisnac w dol i wbic wstecznego. Nie wiem co moze byc nie tak. Meczylem sie na wiele sposobow ale nic z tym nie udalo mi sie zrobic. troche zgupialem juz przez to moze juz ktos mial podobny przypadek i rozwiazal go juz i moglby mi pomoc. Dzieki z góry :]
- stonefree
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Może poluzuj "cybant" na drążku biegów nad maglownicą i spróbuj obrócić drążek kilka stopni w lewo?
[ Dodano: Wto Sty 13, 2009 23:40 ]
[ Dodano: Wto Sty 13, 2009 23:40 ]
W dół chodzi tylko wajcha w kabinie. Jeżeli blokuje to trzeba szukać przyczyny pod mieszkiem . Powyższe się tyczyło gdyby bieg nie chciał wchodzić...heavy pisze:ale drazka nie moge nacisnac w dol
luzny drazek od zmiany biegow
witam mam problem z drazkem zmiany biegow lata na wszystkie strony niema zadnego oporu gdzies powinna byc tam sprezyna ale gdzie ona sie tam znajduje moze ktos wie z gory dzieki
bombel
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Panowie czy w mk3 trzeba rozbierac to wszystko od dolu czy moze dam rade wymienic te jabluszko od gory ?
Ostatnio zmieniony czw lis 05, 2009 20:41 przez K@mil_mk3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
allegro.globi666 pisze:witam gdzie moge dostac taki zestaw naprawczy ??
http://www.allegro.pl/item963150817_now ... _seat.html
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"