To moj pierwszy post na tym forum dlatego z gory sorry jesli nieodpowiedni dzial.
Mam taka sprawe otoz kupilem sobie nowe pokrowce do mojego golfa (ktorego rowniez mam od niedawna) jest to moje pierwsze auto i napotkalem pierwszy problem otoz nie moge poradzic sobie z zaglowkami na fotelach. Jak sie je wyciaga?
Szukalem jakiegos guzika zatrzasku czy cos takiego i nic ktos mi powiedzial ze moze trzeba pociagnac na maxa do gory ale tez nie chce zejsc ... czy mozecie mi pomoc?
Moj gg 1156077
Zmiana porkowcow golf II
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn..
na jednym z tych dwuch (prętów) co wychodzą z fotela,przy samym dole powinienes mies taka zawleczke,musisz ją wyjąć,i wtedy wyjmiesz zagłówki.
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
Dzieki za pomoc udalo sie zdjac trzeba bylo naprawde mocno pociagnac do gory ... napotkalem na kolejny problem jak zdjac tylnia kanape aby zalozyc pokrowiec na szczescie wpadlem na ten genialny pomysl iz sa tam takie 2 zaczepy na gorze kanapy ... - tak wramach inforacji dla tych co beda sie z tym meczyc na gornym oparciu 2 wystajace bolce trzeba pociagnac do gory
Dzieki jeszcze raz
Dzieki jeszcze raz
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn..
Bardzo cenna informacja...
Jestem Oazą spokoju